Verzending door heel Nederland
De beste prijs/kwaliteit verhouding
Eenvoudig online bestelen

Pellet ketels

Ontdek de Innovatieve Pelletketels van DEFRO: Beta, Evopell, Evopell Plus, Epsilon F, en Ekopell

Bij DEFRO begrijpen we dat een goede verwarming meer is dan alleen warmte. Het draait ook om het waarborgen van een frisse en schone lucht die we inademen. Daarom zijn onze pelletketels – Beta, Evopell, Evopell Plus, Epsilon F, en Ekopell – niet alleen ontworpen om betrouwbare warmtebronnen te zijn, maar ook om te voldoen aan de strenge Europese normen voor uitlaatemissies.

Deze ketels zijn speciaal ontworpen voor zowel grote als kleine stookruimtes, met een focus op energie-efficiëntie en gebruikersgemak. Of u nu een groot bedrijfspand verwarmt of een gezellige woning, DEFRO heeft de perfecte oplossing. De SLIM-versies zijn zelfs speciaal gemaakt voor eigenaren van kleinere stookruimtes, waardoor deze ketels een uitstekend alternatief bieden voor iedereen die op zoek is naar een energiezuinige verwarmingsoplossing.

Het grote voordeel van onze pelletketels is het gemak van installatie en bediening. Ze verbruiken optimale hoeveelheden brandstof, wat hen tot een kosteneffectieve keuze maakt voor diegenen die willen besparen zonder in te leveren op comfort. Onze ketels zijn uitgerust met moderne technologie die zorgt voor een efficiënte verbranding en minimale emissies, wat bijdraagt aan een gezonder leefmilieu.

Voor meer informatie over onze producten en voor bestellingen, bezoek DWD Service.nl. Ontdek hoe onze pelletketels uw ruimtes efficiënt kunnen verwarmen terwijl ze de luchtkwaliteit behouden die u verdient.

Voor het vinden van een dealer bij u in de buurt, kijk op de deaer pagina van Defro.nl

Bezoek ons vandaag nog op DWD Service.nl en vind de pelletketel die het beste past bij uw behoeften en die van uw stookruimte.

 
Button