Verzending door heel Nederland
De beste prijs/kwaliteit verhouding
Eenvoudig online bestelen

Lokale verwarming

HYDROPELL Pelletkachel: Innovatie in Huiselijke Warmte en Duurzaamheid

De HYDROPELL pelletkachel is uw moderne oplossing voor zowel ruimteverwarming als een efficiënte bron van warm water voor het centrale verwarmingssysteem. Deze droge kachel combineert het comfort van traditionele kachels met de geavanceerde technologie van vandaag. Met een vermogen om meer dan 80% van de warmte-energie terug te geven aan het water in het systeem, biedt het een superieure efficiëntie die perfect past bij huizen met warmteterugwinningssystemen.

Het ontwerp van de HYDROPELL zorgt ervoor dat een deel van de warme lucht direct vanuit de oven wordt uitgestoten via het raampaneel, terwijl verdere warmte door straling wordt afgegeven via convectiegaten boven de deuren en in de bovenwand van het apparaat. Deze kachel is niet alleen ideaal voor het vervangen van oude keuken- en kolenkachels, maar ook perfect voor installatie in bijkeukens en andere ruimten binnenshuis.

De kachel behoort tot energie-efficiëntieklasse A++ en is voorzien van het Ecodesign-certificaat. Dit toestel heeft een hoge nominale efficiëntie tot 95% en is uitgerust met een keramische aansteker voor automatische werking. De gesloten verbrandingskamer, voorzien van een zuurstofmeetsensor, garandeert veilige en efficiënte verbranding. De HYDROPELL is speciaal ontworpen voor het verbranden van pellets met een diameter van 6 mm en is uitgerust met alle benodigde regelaars en sensoren voor eenvoudige bediening via afstandsbediening.

Voor meer informatie over de HYDROPELL pelletkachel, bezoek onze huidige website. En als u klaar bent om te bestellen of meer wilt weten over ons uitgebreide assortiment aan verwarmingsoplossingen, ga dan naar DWD Service.nl. Daar vindt u een brede selectie van ketels en bijbehorende onderdelen die uw huis niet alleen warm maar ook energie-efficiënt zullen houden.

Voor het vinden van een dealer bij u in de buurt, kijk op de deaer pagina van Defro.nl

Ontdek vandaag nog hoe u uw huis kunt verwarmen met de innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen van DWD Service.nl.

 

 
Button