Verzending door heel Nederland
De beste prijs/kwaliteit verhouding
Eenvoudig online bestelen

Oplossingen
in duurzame stoken!

Laat je adviseren

Defro Nederland voor duurzame oplossingen

Bij Defro Nederland begrijpen we de complexiteit van het overstappen van gas naar duurzamere verwarmingsoplossingen. Als de grootste fabrikant van ketels gestookt op vaste brandstoffen in Polen en een van de grootste in Europa, bieden wij een totaalpakket dat perfect is afgestemd op uw behoeften. Of het nu gaat om het leveren van een losse ketel, het vakkundig uitzoeken van onderdelen, of het helpen samenstellen van een complete set om uw woning van het gas af te krijgen, bij ons bent u aan het juiste adres.

Onze traditie in de verwarmingsindustrie gaat terug tot 1973. Deze rijke geschiedenis, gecombineerd met onze moderne productiefaciliteiten die een oppervlakte van meer dan 30.000 m² beslaan, stelt ons in staat om jaarlijks ongeveer 40.000 ketels te produceren. Bij Defro werken ongeveer 630 mensen, waaronder ervaren ingenieurs, gekwalificeerde en gecertificeerde lassers, en een breed scala aan technische adviseurs, die samenwerken met meer dan duizend distributeurs en tweeduizend monteurs.

Voor al uw DEFRO producten en toebehoren, zoals pelletketels, rookkanalen of buffervaten, en toebehoren nodigen we u uit om DWD Service.nl te bezoeken. Onze webshop biedt een uitgebreide selectie en staat klaar om u te voorzien van deskundig advies. Mocht u installatieondersteuning nodig hebben, dan kunt u op onze dealerpagina een overzicht vinden van erkende installateurs in uw regio, of direct advies vragen bij uw lokale installateur.

Bezoek DWD Service.nl vandaag nog om alles te vinden wat u nodig heeft voor uw DEFRO doe-het-zelf project of laat ons u helpen met een professionele installatie. Samen werken we aan een duurzamere toekomst.


Producten onder de aandacht

 
Button