Verzending door heel Nederland
De beste prijs/kwaliteit verhouding
Eenvoudig online bestelen

Oplossingen
in duurzame stoken!

Laat je adviseren

Defro Nederland voor duurzame oplossingen

De kracht van Defro Nederland is dat wij een totaalpakket bieden. Je kunt bij ons terecht voor zowel pellet ketels maar ook het rookkanaal of buffervat. Wij kijken ook of de verschillende systemen bij elkaar passen en stemmen dit af op uw situatie. Opdrachten variëren van het leveren van een losse ketel, het vakkundig uitzoeken van onderdelen tot het helpen om een complete set samen te stellen om uw woningen van het gas af te krijgen.

De tradities van DEFRO gaan terug tot 1973 - momenteel is het de grootste fabrikant van ketels gestookt op vaste brandstoffen in Polen en een van de grootste in Europa. De positie van leider in de verwarmingsindustrie motiveert ons verder om de dynamische ontwikkeling van het bedrijf te ondersteunen.

Moderne productie-installatie heeft een totale oppervlakte van meer dan 30.000 m2.

Bij DEFRO werken ca. 630 mensen en werkt rechtstreeks samen met meer dan duizend distributeurs en tweeduizend monteurs. Onze medewerkers zijn ervaren ingenieurs, gekwalificeerde en gecertificeerde lassers, professioneel administratief personeel, leidinggevenden en een breed scala aan technische adviseurs.

DEFRO produceert ca. 40 duizend ketels per jaar, wat betekent dat ca. Per dag verlaten 200 apparaten de productielocatie. We creëerden een magazijn van productiestaal met een totale oppervlakte van 1800 m2 om de continuïteit en intensiteit van de productie te garanderen, bij de dagelijkse vraag naar staal op het niveau van ca. 80 ton. Elke 5e ketel die in Polen op vaste brandstoffen wordt gestookt, komt uit de fabriek van Defro.


 
Button