Verzending door heel Nederland
De beste prijs/kwaliteit verhouding
Eenvoudig online bestelen

Overname Attack Benelux

 

DWD Service neemt alle activiteiten van Attack Benelux over.

Dit betreft het importeurschap voor de benelux voor de verkoop van ketels en onderdelen, Webshops Attack benelux, houtcvwinkel & Defro.nl

Hout CV Winkel is ontstaan uit de overname van B&B Hout CV door Attack Benelux. Beide bedrijven hebben jarenlange ervaring met biomassa verwarming. Attack Benelux is onderdeel van DWD Service en heeft daarom ook de nodige kennis wat betreft installatietechniek.

Attack benelux is de enige importeur van Attack S.R.O. hout cv ketels in Nederland. Attack S.R.O. is één van de grootste producenten op het gebied van houtvergassers, pellet cv-ketels en hout cv-ketels. Ze leveren aan meer dan 49 landen over de hele wereld. De ketels worden zo ontwikkeld, dat ondanks de hoge kwaliteit, functionaliteit en het hoge verbrandingsrendement er toch een scherpe prijs gehanteerd blijft. Dit alles komt samen in ketels met een strak design. Deze producten van Attack worden zo gemaakt dat de ketels voldoen aan de huidige milieu normen, kortom: Attack ontwikkeld topproducten met respect voor het milieu.

Defro Nederland is de enige importeur voor ketels en onderdelen in Nederland. Het komende jaar staat in het teken om dit product beter op de markt te zetten en de vervang onderdelen op pijl te krijgen. We hebben momenteel geen ged zicht op het aantal en type ketels die in de benelux zijn geinstalleerd. Heeft u een Defro ketel draaien? laat het ons weten welke model dit is en we proberen de vervang/slijt onderdelen op voorraad te krijgen.


Onze producten werken goed samen met bijvoorbeeld een PV-systeem of zonneboiler deze kunt u bestellen op dwdservice.nl. Wij willen mensen meerdere mogelijkheden bieden om gasloos te verwarmen. Bent u een liefhebber van het stoken met hout of pellets. Wilt u graag het (afval)hout rondom uw huis of bedrijf verstoken? Onze houtvergassers bieden u de mogelijkheid tot het gasloos verwarmen!

 

Met warme groet,

Team DWD Service - Attack Benelux

 
Button